Kylling marineret i kærnemælk og paneret med knuste cornflakes er en amerikansk klassiker. Cornflakes – nok til at lægge en sprød skorpe omkring de møre kyllingestykker
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Her får du paneringen, som smager helt fantastisk til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
For noget tid siden serverede svigermor nogle krebinetter med cornflakes-panering, som var lækkert. Det måtte prøves, men jeg havde taget kyllingestykker op og tænkte på noget a la McChicken
Kyllingpaneret med corn flakes. Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Server kyllingefileterne med saucen, kogte kartofler og masser af kogte grøntsager