Tag kyllingen og vend stykkerne ned i blandingen, tryk dem let så paneringen hænger ved. Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kylling filet paneret med cornflakes og parmesan
5 from 1 reviews Vegansk smørrebrød og opskrift på æggefri panering Gem Print opskrift Forberedelsestid 15 Minutter Koge-/bagetid 15 Minutter Tid i alt 30 Minutter Panering uden æg er nemt nok, og den kan bruges til de fleste grøntsager. Æggefri panering Ingredienser 150 g kikærte- eller hvedemel 4 spsk gærflager (kan undlades) 2 tsk løg- eller hvidløgspulver 1 knivspids salt ca. 100 g rasp eller knuste sukkerfri cornflakes Oliespray (kan undlades) Vælg mellem
Her får du paneringen, som smager helt fantastisk til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Cornflakes. Pisk æggene sammen og hæld dem i en stor dyb tallerken til paneringen. Rasp blandes med knust cornflakes og kommes ligeledes i en tallerken
Kyllingestykkerne puttes i fryseposen til paneringen og vendes grundigt, til panerignen hænger ved. 450g kyllingesmåkød eller udskåret kyllingebryst 1/2 dl revet parmesanost 3 dl cornflakes 1 æg 1/2 tsk paprika Salt og peberSådan gør du. 3 dl cornflakes