Læg coulis i bunden af tallerknen placer kagen ovenpå. Happy new yearMille feuille med vaniljecreme og hindbærcoulis1 pakke butterdej100 gr florsukkerDrys florsukker ud på køkkenbordet. Coulis med hindbær200 gr optøede hindbær100 gr sukker100 gr friske hindbærKog hindbær med sukker i 10-15 minutter
Jeg har forsøgt mig med at lave hindbærcoulis. Efter kæresten og jeg var ude at spise brunch, hvor vi fik yoghurt med hindbærcoulis har vi snakket om at lave det selv
Resten af jordbærrene blendede jeg med en smule sukker til såkaldt coulis. Jeg anrettede kagerne på min organisk formede tallerkner og stillede et glas med jordbærcoulisen ved siden af, så man selv kan hælde den over sin kage
Server gerne sammen med en brombær coulis eller en anden form for bær. Dette var intet mindre en et perfekt punktum på en hyggelig aften med Heidis kolleger
Som i nok har set både på bloggen, Instsgram og Facebook, så har jeg også lavet rabarbercoulis. Coulis er en tynd frugt puré som både kan bruges til desserter men det er også rigtig lækkert at komme ovenpå f
For ca et år siden, før jeg startede med denne blog, afprøvede jeg en helt fantastisk brownie. Den endte dog med at blive ret dyr, idet der skulle bruges mandelsmør, og jeg fandt kun et lille og dyrt glas hos min lokale øko-pusher