Kom couscous i en skål og drys med salt og peber. Couscous salat med bagt græskar, grønkål og soyaristede mandler (2 pers hovedret/4 pers tilbehør). 2 dl fuldkorns couscous
Hæld couscous ned i fadet til lammeboven. Couscous5 dl couscous2 dl kogende vandsaft af 2 citroner1 dl olivenolieHæld couscousgrynene i en stor skål og hæld 2 dl kogende vand over
Dette er en super god grundopskrift og kan sagtens laves med andre kornsorter, så som knækket hvede, perslespelt, byg, couscous, quinoa og sågar linser (gerne beluga eller grønne linser) eller ris
Server med couscous, bulgur eller ris. Her er en variation over den klassiske tagine med lammekød. Her er brugt hakket lammekød i stedet, som er rørt med masser af mynte og krydderier og stegt på panden inden bollerne har simret med saucen
Vær opmærksom på at nogle af opskrifternes typiske ingredienser, som eksempelvis couscous, kan købes i både en grov og en fin variant, og at tilberedningen i opskriftens selvfølgelig skal justeres, hvis du vælger en anden variant end den på ingredienslisten
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, couscous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Kør til du får en rasp/couscous lignende konsistens. Kom blomkåls couscous over i en skål. Bland alle ingredienserne til dressing og bland med blomkåls couscous