Marokkansk kylling og couscous. Æblesalat med ristede hasselnødder, feta og tranebærBagte rødbeder med feta og persilleMelonsalat med ærter, avocado og cashewnødderPerlespelt med æbler, avocado, mandler og pestoRødbederåkost med persille og krydrede, ristede nødderTomatsalat med nektariner, feta og pesto
Couscous salat med grønkål. Dagens luneret blev til disse krydrede oksekødsfrikadeller med en fetacreme med peber og rødløg og der til et udvalg af forskellige salater
Fiskefrikadeller med couscous. Den såkaldte kendte ‘scoresalat’ er en af mine favoritter, da jeg synes de rodfrugter, kartofler, oliven og feta er en helt perfekt kombination
hakket persille,(feta) og rasp i farsen. rasp (skulle være couscous, men havde ikke lige noget på lager)½-3/4 tsk salt1/4-1/2 tsk peber1 lille løg1 lille æg1 knsp tørret chili1 tsk spidskommen1 fed hvidløgfrisk persille(15 g feta - ca. Havde det ikke I denne gang)Kom rasp eller couscous i 3/4 dl kogende vand og lad det stå i ca 5 minutter
Lad rodfrugterne køle lidt af og bland så med couscous, abrikoser, mandler og feta. Jeg har sådan lyst til at give alt det mørke, våde og kolde udenfor modspil, og det lykkedes fint med denne kombination, hvor de nordiske rodfrugter får marokkansk inspireret selskab af couscous, abrikoser og mandler
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!