Derudover skal det jo smage godt, så jeg valgte at servere nogle af vores personlige favoritkager. Jeg valgte også en af mine personlige kagefavoritter, nemlig gulerodskage med creamcheesefrosting
I creamcheesefrostingen har jeg tilføjet lidt mere citronskal (men det er en smagssag), og så har jeg brugt en sprøjtepose og tyl til at fordele den på toppen af kagen
Kagen er luftig og svampet - den toppes allerbedst med creamcheesefrosting. Da der er rødbeder og kakao i min cupcake bliver farven knap så klar, men til gengæld smager de himmelsk
Creamcheesefrosting. Jeg havde på dette tidspunkt lykkelig glemt, at de skulle køle lidt af, før vi kunne smage på dem, og endnu engang blev min i forvejen begrænsede tålmodighed sat på prøve
Mini-gulerodsmuffins med creamcheesefrosting. Jeg lavede dog fuld portion af frostingen, for der går lidt mere til, når man skal sprøjte den ud til et fint mønster
Ovenpå lavede jeg en CreamCheesefrosting - lidt på slump faktisk. det nemmeste er, at smage til, til den er som man gerne vil have den- både smag og konsistens
Efter at have prøvet mig lidt frem selv, er jeg nået frem til det jeg mener er en super lækker frosting som smager af creamcheese, men på den søde og kageagtige måde
jeg har endnu ikke smagt en gulerodskage, der overgår denne. for lang tid siden lovede jeg at fortælle opskriften på denne helt fantastiske gulerodskage