Cream cheese frosting til chokolade fondant opskrifter

Kærlighed og kanelsnegle

Kærlighed og kanelsnegle

Creamcheesefrosting. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
Ny lækker opskrift

Ny lækker opskrift

Creamcheesefrosting. Blandt andet denne opskrift er udviklet til Mad og Bolig. Dessert og chokolade. Fondant/Sugar Paste

VINDERNE ER:

Creamcheesefrosting. – vinderne er blevt kontaktet direkte via mail… TILLYKKE. Dessert og chokolade. Fondant/Sugar Paste

Konkurrence: Valentinskage!

Creamcheesefrosting. Jeg er i fuld gang med at indsamle inspiration til min næste bog, som jeg endnu ikke helt kender titlen på

Hvad er den 14. februar for dig?

Creamcheesefrosting. Du kan også bage en lækker chokoladekagetil én du holder af, eller måske endda endnu bedre, bage en kage sammen med én, du holder af og på den måde fejre dagen

Uganda – here we come

Creamcheesefrosting. Jeg synes det er SÅ vigtigt at bruge min viden og min kunnen til at hjælpe andre i nød

Sådan bliver en bog til…

Creamcheesefrosting. Dessert og chokolade. Fondant/Sugar Paste. Vil du gerne vide hvordan en bagebog bliver til – i store træk, så læs med her og se med i denne video

Det go’ Kagekarma

Creamcheesefrosting. I denne bog indvier hun sine mange fans i sine tips og tricks, så de også kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting

KONKURRENCE

Creamcheesefrosting. Naturligvis kan du også købe min bog “Kagekarma” på messen, til en særlig god messepris, ligesom der vil være tilbud på “Bagelyst” og mine bøger fra OBH Nordica “Bagning vi samles om” og “Brød vi samles om”

Cupcakes frosting og pynt

Creamcheesefrosting smager fantastisk, og den er super god til cupcakes med eksempelvis gulerod eller squash i, men den kan sagtens bruges til mange andre slags cupcakes
Barnedåbs cupcakes

Barnedåbs cupcakes

Hans forældre ville gerne have cougette-spice cupcakes med creamcheesefrosting.  Bogstaverne her er lavet af hvid chokolade som er smeltet og derefter frosset ned i en gummiform