Fyld dejen i en springform foret med. Som sædvanligt havde vi inviteret ind til eftermiddagskaffe med boller, varm kakao og gode kager, og som sædvanligt fik jeg bagt alt for meget
Gulerodskage med creamcheese frosting. Mini-gulerodsmuffins med creamcheese frosting. Derfor placerede jeg den ubagte stang på et fast underlag (noget pap overtrukket med sølvpapir), da jeg i opskriften nåede til punktet, hvor man ruller dejen ud til en stang og putter fyld i
Pisk creamcheesen med en elektrisk mikser på lav/medium hastighed til den bliver let og luftig. Når massen er psiket godt sammen tilsættescream fraich og og det hele piskes til en jævn masse
Red Velvet kagerne er helt fantastiske med CreamCheese Frosting på. CreamCheese Frosting. Den skal prøves til en stor kage, men indtil videre har den været brugt til Cupcakes her i huset
Personligt synes jeg selv af creamcheese frosting er et godt match. På billeder herunder er det som ovenfor en Swiss meringue buttercream med espressopulver og grøn pastafarve
Fyldcreamcheese mellem lagene i kagen, og gem nok til et udvendigt lag. Buddy Valastro, Cake boss, Carlo's Bakery, creamcheese, creme, Cupcake, devils food cake, ganache, how to, hvid, hvid tobleronecreme, Kage, kagefyld, opskrift, rød, red velvet cake
Kagen skal smuldres og kommes i røremaskine (K-spade på maskinen, eller dej-kroge hvis du anvender den håndholdte), kom smørcreme/ smøreost/ Creamcheese frosting i og lad maskinen ælte massen indtil det er romkugle konsistens