Mini-gulerodsmuffins med creamcheese frosting. Fyld. Gulerodskage med creamcheese frosting. Derfor placerede jeg den ubagte stang på et fast underlag (noget pap overtrukket med sølvpapir), da jeg i opskriften nåede til punktet, hvor man ruller dejen ud til en stang og putter fyld i
about ½ dl soy cream (I used light coconut milk). Before, I always made a whole grain pie dough, with delicious filling of eggs, cottage cheese and grated mozzarella and whatever greens I liked
Add cornflour, vanilla essence and sour cream and whisk again. Fyld. Det er ikke en traditionel cheesecake, men en baked cheesecake (Gordon Ramsay style) – og den skal helt sikkert laves igen – enjoy
CreamCheese Frosting - "CCF". Puttes i forme som fyldes 2/3 del op og bages i ovnen i 20 min. Dette er en fantastisk kombination, og den har taget mig med storm
I stedet er det en svampet cremet masse bestående af creamcheese og cream fraiche. Når massen er psiket godt sammen tilsættes cream fraich og og det hele piskes til en jævn masse
Personligt synes jeg selv af creamcheese frosting er et godt match. På billeder herunder er det som ovenfor en Swiss meringue buttercream med espressopulver og grøn pastafarve