Jeg er vild med indisk mad, især fordi retterne er fyldt med smag, cremethed og lækre ingredienser. Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Til cremen. risstivelse – giver den helt rigtige cremethed). Creme. På dette tidspunkt er cremen mere flydende, end når den er afkølet, hvis den allerede virker meget tyk, kan du tilsætte lidt mere mælk
- overordnet er sussi-stykkerne utrolig smukke at se på - farverne er godt sat sammen- kombinationerne mellem kød, grønt, surt, stærkt og sødt var perfekt- der er noget for enhver smag- grøntsagerne er sprøde og friske- variationen mellem cremethed og blødhed var god (dog trækker risene ned)- man kan smage, at der er brugt gode råvarer og at tingene er friskeJa, som i kan se er der både positive og negative ting, men dog flest positive
Retten er super nem og minder meget om en curry – jeg har bare tilføjet nogle kikærter og blendet sovsen, så det får en lækker cremethed fra kikærterne
Det giver bare lige en ekstra lækker cremethed. Denne salat vil være perfekt som tilbehør til et stykke godt kød, men den kan også sagtens spise alene, det gjorde vi
Rødtungen med perlebyg og grønne bønner synes jeg manglede lidt sammenhæng, fisken var stegt dejligt men perbyggen var en anelse tør og kunne godt have brugt lidt mere væde og cremethed for at binde retten sammen og ja så var retten sluttet af med en friteret løgring der var det sprøde indslag men smagsmæssigt trak retten i en hel anden retning jeg ikke umiddelbart syntes var nødvendig
Udover perlebyg er bygottoen lavet med græskar, der giver en sødlig smag og cremethed til grøden. Hvis du endnu ikke er stødt på bygotto, så kan jeg fortælle, at det 1 er en kæmpe fejl og 2, at det er ligesom risotto – bare lavet med perlebyg, der giver den lækreste tekstur og bid til den ellers cremede ret
Der var ikke nogen store iskrystaller, og isen virkede egentlig blød og lækker - det var som om den tilsatte marcipan var medvirkende til, at forstærke denne lækre cremethed
1/2 rød chili finthakket1 forårsløg finthakket3-4 spsk kokoscrem (den crem der ligger øverst i en dåse kokosmælk)2 spsk østerssaucefriskkværnet salt og peberSuppe