Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne og kæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
Den er cremet, den er snasket og den indeholder mine absolut yndlings. Bag den endelig ikke tør, den skal være lidt klæg i midten, men selvfølgelig ikke helt ubagt
Græsk yoghurt eller mascarpone creme passer også rigtig godt til. Til sidst lægges blåbær på toppen. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Start med at piske æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Mel, salt, sukker, kardemomme og æg røres i og æltes sammen til en ensartet blød og smidig dej. Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre
Læg husholdningsfilm over skålen, så den er helt nede og røre cremen og stil den så på køl. Smelt smørret og pisk ægget heri sammen med kardemomme, salt og sukker (pas på smørret ikke er for varmt, for så koagulerer ægget)
Alle ingredienser hældes i en gryde og varm det op, så blandingen samler sig og bliver lidt cremet. Hæld det derefter op i æggemassen og tilføj mælk og det smeltede smør
Den smager virkeligt godt og cremen gør bare forskellen. Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i