cremefraiche. Både varm og koldlaks passer perfekt til. Dette er min nye yndlingsdressingtillaks. Det var faktisk en dressing min mor lavede, som gav mig inspiration til denne dressing
med en klat cremefraichedressing. En anden mere asiatisk dressing med lidt styrke ville også passe godt til de sprøde ruller, hvis man er til det lidt mere utraditionelle
Bland en skål med cremefraiche, sennep, mayonnaise og tomatpuré. Men vær forsigtig, dressingens konsistens skal stadig være cremet og det må endelig ikke skille
Cremefraiche. Cremet kylling på romainesalat. Lav din dressing, og smag til med salt og peber. Kyllingesalaten egner sig tosse godt til madpakken, og laksen
Bland dressingen sammen og smag til med salg og peber. Dressing. Mos laksen groft med en gaffel. 600 g kolde og kogte små kartofler. 200 g varmrøget laks. 1 dl cremefraiche 5 %. 1 dl cremefraiche
) Server fiskepakkerne med kartofler, grøntsagerne og dilddressingen. ) Læg et stykke laks på hver af stykkerne, krydr med salt og peber og dryp lidt citronsaft over