Rør flødeost, cremefraiche og sukker sammen med limeskal og vanilje. Herefter tages skålen af varmen, hvor du blander limesaft og lidt af ostecremen i for at køle husblassen
Tilsæt smør og cremefraiche, men rør kun til det lige er rørt ind i dejen. Tilsæt lidt mælk for at få den rigtige konsistens – frostingen skal være cremet og lækker, men fast nok til at sprøjte flot ud på kagerne, så den må endelig ikke blive for tynd
Amerikansk chokoladetærte med cremefraiche og en god kop kaffe. Lav fyldet ved at smelte smør i en gryde og tilsætte chokolade og kakao og røre godt rundt til massen er blank og ensartet
150 gr smør (rigtig smør ikke margarine)150 gr mørk chokolade 50-60%150 gr flødechokolade100 gr god hvid chokolade2 dl Cheasy fraiche 5%1 dl minimælk100 gr lys muscovadosukker4 store æg350 gr hvedemel4 spsk kakaopulver2 spsk bagepulver2 spsk appelsin pasta1 spsk rørsukker1 håndfuld mandler1 håndfuld usaltede pistacienødderSådan gør du. Tænd ovnen på 200 grader varmluftSmelt smørret i micro-ovnen eller i en gryde, hvis du ingen micro-ovn harHak de 3 slags chokolade i grove stykkerPisk cremefraiche, mælk, muscovadosukker , æg og smeltet smør godt sammenMel, kakao og bagepulver kommes i skålen og røres forsigtig sammen. 4 spsk kakaopulver
Cremefraiche kan købes vegansk af mærket Oatly (i øjeblikket kun i Irma), og kan anvendes i alle retter og sammenhænge, hvor du gerne vil have en tyk og cremet yoghurt
Nyd dine muffins med frisk frugt og en klat skyr/cremefraiche eller hvad du lige lyster. Kombinationen af søde bananer, bitter kakao og peanutbutter, går man heller aldrig galt i byen med og en kombination jeg bruger igen og igen