Creme fraiche kartofler billede opskrifter

Kartoffelfad med Laks

Kartoffelfad med Laks

cremefraiche. kogte kartofler. Først og fremmest undskyld billedet. Rør cremefraiche sammen med sennep og paprika og smag til med salt og peber
Opskrift på original Russisk Borsh suppe (Rødbedesuppe)

Opskrift på original Russisk Borsh suppe (Rødbedesuppe)

cremefraiche inden serveringen. Stil dem i serparate skål (se billedet). 2 mellemstore kartofler (erstat evt med 200 gr knoldselleri). Skræl kartoflerne (eller knoldsellerien) og hak i små tern på ca 2 cm-stil til side. Serveres varm, toppet med frisk hakket persille og/eller 1 tsk cremefraiche. 2 mellemstore kartofler (erstat evt med 200 gr knoldselleri)
Paprikadressing

Paprikadressing

Bagte kartofler med lækker dr. På billedet er dressingen serveret til en lækker mandel/basilikum marineret laks
Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme

Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme

Se billedet herunder. Inspirationen til denne ret Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme har jeg fået fra en af mange Masterchef Australien udsendelser
Grøntssagssuppe

Grøntssagssuppe

Skulle suppen skille lidt – kan godt ske med nogle supper, hvis de er vandede, eller jævnet med majsstivelse – så kom lidt fløde, cremefraiche eller andet mælkeprodukt med højt fedtindhold i, så samler den sig igen, når den koger op

Jacket potato med chili con carne

Fyldet kommes i en skål og røres sammen med cremefraiche og purløg. Derudover har jeg altid, eller ihvertfald så længe jeg kan huske, været helt pjattet med bagte kartofler som tilbehør
Nytårsaften 2011

Nytårsaften 2011

Hæld det meste af olien fra tunen og mos tunen sammen med cremefraiche, mayonnaise og hvidløg. Vi fik krydrede kartofler, salat, løgringe og flûte til
Pastasalat med kylling og ost

Pastasalat med kylling og ost

Bland cremefraiche og mayonnaise i en skål. 450 g kyllingebryst (ja, jeg brugte en tarvelig en her på billedet, æv). 5 dl cremefraiche (hvis du er sådan en, kan mindre end 18% sikkert også bruges…). Syltede asier2 slags sennepGrøntsagslasagneBrunede kartofler 450 g kyllingebryst (ja, jeg brugte en tarvelig en her på billedet, æv). 5 dl cremefraiche (hvis du er sådan en, kan mindre end 18% sikkert også bruges…)
Borsjtj - og en historie om Rusland

Borsjtj - og en historie om Rusland

) - med cremefraiche, brød og persille (eller dild, hvis du vil. Suppen hed okrosjka, og bestod af kvass, agurk og løg og dertil hakkede æg og kartofler i, og så blev den serveret kold

Stenbiderrogn med hjemmerørt mayo

Den oplagte variant er med cremefraiche og rødløg, fx på små blinis, hvilket er utroligt lækkert, men jeg har her lavet et par varianter med hjemmerørt mayo
Græskarsuppe

Græskarsuppe

Blend suppen til den er helt glat og cremet. Gulerødder, kartofler og løg skrælles og snittes i grove tern