cremefraiche inden serveringen. Stil dem i serparate skål (se billedet). 2 mellemstore kartofler (erstat evt med 200 gr knoldselleri). Skræl kartoflerne (eller knoldsellerien) og hak i små tern på ca 2 cm-stil til side. Serveres varm, toppet med frisk hakket persille og/eller 1 tsk cremefraiche. 2 mellemstore kartofler (erstat evt med 200 gr knoldselleri)
kartofler. Som I ser på billedet fik vi lækre frankfurter og nogle lækre kyllingefiletter. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Se billedet herunder. Inspirationen til denne ret Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme har jeg fået fra en af mange Masterchef Australien udsendelser
Skulle suppen skille lidt – kan godt ske med nogle supper, hvis de er vandede, eller jævnet med majsstivelse – så kom lidt fløde, cremefraiche eller andet mælkeprodukt med højt fedtindhold i, så samler den sig igen, når den koger op
Fyldet kommes i en skål og røres sammen med cremefraiche og purløg. Derudover har jeg altid, eller ihvertfald så længe jeg kan huske, været helt pjattet med bagte kartofler som tilbehør
Bland cremefraiche og mayonnaise i en skål. 450 g kyllingebryst (ja, jeg brugte en tarvelig en her på billedet, æv). 5 dl cremefraiche (hvis du er sådan en, kan mindre end 18% sikkert også bruges…). Syltede asier2 slags sennepGrøntsagslasagneBrunede kartofler 450 g kyllingebryst (ja, jeg brugte en tarvelig en her på billedet, æv). 5 dl cremefraiche (hvis du er sådan en, kan mindre end 18% sikkert også bruges…)
) - med cremefraiche, brød og persille (eller dild, hvis du vil. Suppen hed okrosjka, og bestod af kvass, agurk og løg og dertil hakkede æg og kartofler i, og så blev den serveret kold
Den oplagte variant er med cremefraiche og rødløg, fx på små blinis, hvilket er utroligt lækkert, men jeg har her lavet et par varianter med hjemmerørt mayo