Creme fraise dressing opskrifter

Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

fromage/creme frais). Dressing - smag elementerne til. Lav ligeledes dressingen. Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Coleslaw (med kylling og feta)

Coleslaw (med kylling og feta)

Mix græsk yoghurt, sennep og krydderier (og sødemiddel) sammen – vil du gerne have en mere cremet coleslaw, skal du tilføje mere yoghurt
Rød Dressing til rejecocktail osv.

Rød Dressing til rejecocktail osv.

)Creme fraise eller fromage frais for en lettere udgaveTomatpureSød fransk sennepCitronsaftSaltPeber Røres sammen i en skål og serveres kold
Hytteost blinis med laks, rejer og dressing

Hytteost blinis med laks, rejer og dressing

Hytteost blinis med las, rejer og dressing. Dressing. 4spsk Græsk youghurt (kan også bruge Skyr eller creme frais). Bland ingredienserne til dressingen sammen og anret med lidt salat nedderst, 3 blinis, lidt dressing, et stykke rullet laks og lidt rejer. 4spsk Græsk youghurt (kan også bruge Skyr eller creme frais)
Ovnbagte oksekødstortilla

Ovnbagte oksekødstortilla

Derudover kan man lave en guacamole eller bruge creme fraiche/ fromage frais som dip. Serveres med salat og dressing/guacamole som tilbehør
Remoulade

Remoulade

fromage frais/creme fraiche eller hvad man nu er til. Remoulade er en mayonnaise-baseret dressing med små stykker af kål, selleri, syltede agurker, persille og andet

Ovnstegt laks i pakker

)  Server fiskepakkerne med kartofler, grøntsagerne og dilddressingen. 1. )  Porrerne renses og skæres i tynde ringe

Kylling med kartoffelporrefad

Cremet og velsmagende. Chilipasta med kylling og græsk dressing En lækker og hurtig ret med bid i. Det er faktisk tilbehøret, der er retten, i denne opskrift