Pisk fløden til let skum - husk det skal blive til en creme, og må endelig ikke blive for fast. Hjemme hos os er det sådan, at børn må tage til takke med det samme, som de voksne spiser, og det gælder også lagkager
Kom resten af cremen i en sprøjtepose og dekorer både toppen og siderne med resten af cremen. Creme. Pisk æggeblommerne luftige med vand og tilsæt resten af sukkeret
Og så kan en mousse med husblas jo fryses, hvilket var årsagen til, at jeg ikke lavede en af mine egne kager, der oftest består af en creme lavet på chokolade og fløde alene uden husblas
Begge er lavet medcremen fra min mormors berømte moccalagkage, som var et af de eneste ønsker, min mor havde, når jeg spurgte hende, hvad hun gerne ville have serveret af bagværk på sin fødselsdag
Ganachen er færdig, når den har en let og lækker cremet konsistens, der minder om mayonnaise. Pisk creme fraiche, yoghurt og sukker ved lav hastighed til alt sukkeret er opløst
Pisk ingredienserne tilostecremen sammen og smør den mellem kagelagene. Den har ikke meget med en rigtig lagkage at gøre udover udseende for indeni er den fyldt op med lækker cremecheese frosting
Pisk til det bliver cremet og lysere. Når æg og sukker er blev pisket cremet og lyst og du har siet mel og bagepuler, så kan de to blandinger vendes med hindanden med en dejskraber
Dette eksemplar er fyldt medtobleronecreme og hindbærmousse og smagte virkelig lækkert. Kagen samles - først kagebund, så tobleronecreme, så kagebund og til sidst hindbærmousse
Opskriften som passer til en god stor lagkage lyder. Derefter tilsætter du flourmelis og vanille sukkeret lidt ad gangen og pisker og pisker og pisker, mælken bruger du til at tilpasse konsistensen, den skal være som en god flødeskum når du er færdig, så er den super nem at smøre din kage op med