cremefraiche. Dressing. variation med kål og kylling, to ingredienser som klæder hinanden rigtig godt. Mos avocadoen med cremefraiche, smag til med salt, peber og
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Hvis du har cremefraiche eller ingredienser til guacamole – så server endelig det til. Vi tager (i tankerne) et smut til Thailand og spiser thai beef salad med masser af friske krydderurter, mango, den lækreste dressing og saltede peanuts
cremefraiche og smages til med karry, citron, salt, peber, eddike og gurkemeje (for farvens skyld). Kyllingekød, champignon, bladselleri og æbler blandes sammen i en stor skål, og nu mangler der kun en god dressing
Her til fik vi den lækre gomadressing og sesampaneret kylling. For noget tid siden faldt jeg over en opskrift på en dressing hos bloggeren Maria fra Vanløse Blues
Vi bestilte den udgave, der hed “chicken from hell” på menukortet – som var en barbeque-spicy kyllingsandwich med hvidløg, pickles og cremefraichedressing
Kyllingeoverlårene tages direkte fra fryseren… du kan så vælge at spare på kalorierne og lægge dem i et fad for sig selv… eller lægge dem ovenpå kartoflerne