Cremefraiche 18 % Hakket Persille , gerne fra frost. Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. 200 g cremefraiche (38 %) - findes i de fleste velassorterede supermarkeder. 200 g cremefraiche (38 %) - findes i de fleste velassorterede supermarkeder
Vi havde også et par stykker laks i fryseren, samt en sjat spinat der skulle bruges, så disse to ting blev rørt sammen med lidt cremefraiche, rødløg, salt og peber og vupti - to smagsvarianter blev fremtryllet
20 minutter300 gr varmrøget laks1,5 dl cremefraiche 38%1,5 dl cremefraiche 18%6 spsk ravigotte1 agurk1 bundt dildSalt og peber Fjern benene fra laksen og bræk fisken i store stykker med hænderne. Bland cremefraiche 38% og 18% sammen i en skål. 1,5 dl cremefraiche
2 dl yoghurt eller cremefraiche. - er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet