Denne gang har jeg lavet gulerodshummus og dampet mine gulerødder, inden de blev blendet til en cremet hummus med kikærter, citronsaft og krydderier som spidskommen, chiliflager og en smule karry
karry. Lad kyllingen køle af, før det kommes i dressingen. Kom creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep, karry, sukker, salt og peber i en skål og bland sammen
Bland dressing af mayonaise, creme fraise, karry og sennep smag til med salt og peber. Vend kyllingekødet, asparges og champignon i dressingen og lad den stå og trække en times tid i køleskab inden den serveres med den sprøde bacon
Karrydressing. karry. Paprikadressing. Kylling smager rigtig godt sammen med karrydressingen, skinke smager rigtig lækkert sammen med paprikadressingen
karry (kan undværes). Dressing. Dressing. Kartofler og løg blandes sammen med dressingen. 2) Bland alle dressing-ingredienserne sammen og smag til. 2) Bland alle de resterende ingredienser til en dressing og smag til
Kom æg-ternene op i dressingen og smag endnu engang til. For mig er det vigtigste på en sildemad faktisk ikke silden … det er karrysalaten/æggesalaten, som der kommes ovenpå