Men allerførst denne cremedepastaretmedkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden medkyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
Han spiser stort set kun morgenmad, og ikke engang aftens pasta fristede ham. Ingredienserne blev fundet i min grøntsagsskuffe og så lige kombineret med hvad der ellers lige var inden for rækkevide
Pastamedkylling og asparges. Cremetpastamed asparges, ærter og parmaskinke. Retten bliver cremet af en friskost, og her har man mulighed for at vælge lige præcis den variant man bedst kan lide
Tag kyllingen op af panden og lad dem hvile kortvarigt inden de skæres i skiver, alt i mens du hælder vandet fra pastaen – pånær en lille suppeskefuld – og smider dem over i panden til saucen
Når konsistensen er god og cremet kommer du fyldet oveni pastaen og vender det hele godt rundt. Start med at sætte en stor grydefuld vand over til din pasta