Hak løg fint og steg det sammen medbaconen, afkøles efterfølgende Rød peber og agurk skæres ud i tern Bland bacon, løg, rød peber og agurk sammen i en skål Creme fraichen røres op med 3 spiseske citronsaft, 3 teske sennep, 1 teske hvidløgspulver, 2 teske sukker og 2 teske salt. afkøles yderligere 10minutter i køleskabet Pastasalaten kan serveres til alle måltider. 500g bacontern. 500g pasta 500g bacontern 5 dl creme fraiche 1 lille dåse majs 1 løg Agurk 1 rød peber 3 spiseske citronsaft 3 teske sennep 1 teske hvidløgspulver 2 teske sukker 2 teske salt
Kold, cremetpastasalat – opskrift. I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalatmed Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Rør dressingen af creme fraiche, mayo, purløg, æbleeddike og rør det i salaten, sammen medbacon. Skær alle broccolibuketterne af broccolien (kom evt broccolistænglen i en juicer sammen med æbler og drik det, eller riv den fint og kom det i salaten eller brug den revet i en tomatsauce) Lynkog majskolberne til de lige bliver lækkert smørgule og skrab majskerne af
Her kan du se opskriften på en kold bearnaisesovs, en cremet kold dressing/sauce lavet på feta og hvidløg samt en lækker basilikum-hvidløgsdip, som er perfekt til små ristede kartofler
Du kan fx prøve denne lækre krydderbøf medbacon og tilhørende pastasalatmed broccoli og radiser. Kom derefter en skive bacon omkring og hæft med tandstikken