lidt pastavand til konsistensen er cremet og smag til med salt og peber. Det her er en helt traditionel Carbonara, men portionen er lille, så der er masser af appetit til en stor portion lækkert grøntsagstilbehør
SPAGHETTICARBONARA . BRING SPAGHETTI I KOG OG KOG DET TIL DET ER AL DENTE. DER FINDES ET UTAL AF MÅDER AT LAVE CARBONARA PÅ, MEN ER ER MIN MÅDE OG SÅDAN JEG ALTID HAR FÅET DEN OG SMAGER FANTASTISK SYNES JEG
Cremet og lækkert - og med både bacon og ost er der intet at klage over. Carbonara er noget af det lækreste, vi ved - og selvom det også smagte rart, dengang det blev spist med spaghetti, så smager det bare endnu skønnere som LCHF-version med squash til
Lige når man har afdryppet pastaen skal ægge-fløde-blandingen tilsættes og der skal røres som en gal så æggene bliver "kogt" til en lind, cremet, men meget lækker sauce
En af mine favoritter er spaghetticarbonara. Skru varmen ned til medium og kog under konstant omrøring i 2 til 3 minutter, eller indtil cremet. Hurtig aftensmad spaghetticarbonara – børnevenlig, 5
Jeg synes retten undgår at blive alt for vammel, hvis man bruger madlavningsfløde i stedet for piskefløde, også fordi indholdet af hvedemel i fløden gør, at æggene nemmere stivner og gør retten ekstra cremet