med rugbrødscroutons, persille, creme fraiche, bacon mm. Hvis man slår suppeopskrifter op på nettet, kommer der (som med alt andet) mange forskellige tilgange til at lave suppe på
Den syrlige klat skyr giver en god cremet konsistens, og den saltede bacon giver lidt god knas. Og server med en klat skyr eller cremefraiche og lidt ristet bacon
Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde medgulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
Stavblend den til en cremet konsistens. Smag til med salt, peber og timian. Steg bacon og læg det i en skål så man drysse det ud over den færdige suppe
Derefter kommes det i en skål, blendes til en cremet konsistens, og kommes tilbage i gryden. Vi serverer suppenmedsuppehorn, bacon og lækker hvidløgsbrød
Det er en mild og cremetsuppe, som er dejlig nem at lave, og den er perfekt til fisk. Steg bacon på en pande og læg dem på godt med køkkenrulle, så alt det ekstra fedt suges fra
Fløden gjorde den endnu mere cremet og blød, så det er vist ikke sidste gang det er sket. Suppen bringes i kog og serveres med det samme - rygende varm