Brug en stavblender eller lignende til at få en lækker og cremet sauce. Servér med pastatil. Her til aften ville jeg for første gang forsøge selv at lave tomatsauce og meatballs
Og her har jeg så brugt mælken til at give en mere cremet effekt til en one pot pasta. Lad den evt stå et par minutter under låg til sidst uden varme for at optage den sidste væske og blive perfekt cremet
Top dem med en hurtig tomatsauce og rester fra ugen som fx tyndtskårede kartofler, spinat, løg, skinke og revet ost – hvis du har andet lækkert i køleskabet, så kom også det på
Skær alle broccolibuketterne af broccolien (kom evt broccolistænglen i en juicer sammen med æbler og drik det, eller riv den fint og kom det i salaten eller brug den revet i en tomatsauce) Lynkog majskolberne til de lige bliver lækkert smørgule og skrab majskerne af
Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
Det er så skønt at iagttage, hvordan de køber flere kilo tomater ind til hele ugens forbrug af tomatsaucer, eller hvordan de står og prøvesmager oste for at finde den perfekte smag til deres planlagte måltider
Pasta vegetariana (penne med grøntsager og tomatsauce). Siden vi flyttede til Nordjylland. Har flere vegetariske retter – kan evt også lave en vegansk pastaret
I denne uge har jeg fået falafler med pitabrød, grønt og agurkedressing / spansk kylling med røgede mandler, kartofler og en frisk tomatsauce / kyllingespyd med ris og peanutbutterdressing
Smagsfyldte kødboller i cremet hjemmelavet tomatsauce. Dertil frisk pasta og revet parmasan. Opskriften på Pasta med italienske kødboller og tomatsauce er oprindeligt postet her
Så madplanen er også færdig i god tid og jeg har prøvet at få udnyttet det vi allerede har i fryseren til madplanen, så der skal ikke købes ret meget ind i løbet af ugen