8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Her får I opskriften på hendes skønne tunmousse, som bliver revet væk fra buffeten af store som små. Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Tunmoussenscremet, lette og bløde konsistens klæder spinatlaget rigtigt godt. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade med tunmoussen og en spinat bund
Jeg har også længe haft en crawing efter tunmousse, så det står på listen over ting, jeg håber på at kunne prøve at spise inden for det næste års tid, når jeg tør tage chancen i forhold til min mave
Her kan du se opskriften på en kold bearnaisesovs, en cremet kold dressing/sauce lavet på feta og hvidløg samt en lækker basilikum-hvidløgsdip, som er perfekt til små ristede kartofler
Vi har holdt påskefrokost , og lige som sidste år, så er tunmousse, noget der skaber glæde. Den kolde randform gør det let at få smørret til at stivne over hele randformen, hvilket gør det meget letter, når tunmoussen skal vendes ud på et serveringsfad
på Tunmousse. ), så de blev lidt sprøde og det smagte super til tunmoussen. Opskriften er fra et af Karoline-hæfterne og opskriften lyder således (mine ændringer er med rødt)12 tunmousse-muffins4 dåser tun i olie (ca
Stil tunmoussen tildækket i køleskab i mindst 5 timer. Forret til 4 eller frokost til 22 dåser tun i vand3 blade husblas3 dl creme fraiche 18% eller 38%, hvis det skal være ekstra godt