Rist bacon sprødt i ovnen eller på en pande. Inspireret af en opskrift på Femina. Steg kyllingefileterne i lidt fedstof blandet med et presset fed hvidløg
Hæld blandingen ud over croutonerne i panden, og steg videre i et par minutter. Hvidløgssuppen serveres med sprøde, spicy croutoner, og dem laver du naturligvis også selv for at få det bedste resultat
Anret salat, kylling og croutonerpå en tallerken. Frisk grøn romainesalat, sprøde croutoner, parmasanflager og saftig kylling toppet med en hjemmelavet cæsardressing
Hvidløgscroutoner. Start med at lave croutonerne. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Del på Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Rist brødternene langsomt påpanden, til de er blevet til helt sprøde croutoner. Vend romainesalaten med dressing, høvlet parmesan og eventuelt sardeller, og drys med croutoner og sprød bacon
Lækker, børnevenlig pastasalat med hjemmelavede croutoner af toastbrød. Rist sesamfrøene let på en tør pande, til de begynder at dufte dejligt og lad dem køle af, mens du laver resten
Eller skærer rugbrødet som croutoner. Mens suppen lige får det sidste, rister du parmaskinken på en hed pande til den bliver sprød og smækker og lægger den til side på en tallerken