Brødet skæres i tern, og smides så påpanden i det overskydende baconfedt. Skær tomaterne i grove tern, inden du gør løgene selskab, som du har ladet blive klare på en pande med en slat olivenolie
Start med at steg kyllingen påpanden med salt og peber og sæt det på køl. Hvis man har mod på det så spring ud i at lave det hele selv, det er slet ikke så svært at lave sin egen lækre dressing og så lære man at lave en god mayonnaise sammentiedig
Hæld blandingen ud over croutonerne i panden, og steg videre i et par minutter. Hvidløgssuppen serveres med sprøde, spicy croutoner, og dem laver du naturligvis også selv for at få det bedste resultat
Rist brødternene langsomt påpanden, til de er blevet til helt sprøde croutoner. Vend romainesalaten med dressing, høvlet parmesan og eventuelt sardeller, og drys med croutoner og sprød bacon
Når croutonerne er sprøde slukkes for panden og croutonerne køles lidt af. Skær brødet ud i tern (gerne lidt store) og steg dem i olivenolie på en varm pande
Først skal du finde noget i passende størrelse til at stikke dine croutoner ud med – jeg kan godt lide at det er nogle små mundrette hapsere, så jeg brugte et sherryglas, men man kan jo også vælge et glas med en lidt større omkreds – eller måske har man en udstikker til småkager og lignende der er passende
Bønner friske som har fået et let opkog med salt , kan købes på frost. Godt stykke tun fra den lokale fiskehandler , grillet påpanden , tunen skal stadig være rosa inden i , husk at tunen , skal ha været nedfrosset i 24 timer når man skal spise det rødt , hvis du vil være sikker på at der ikke er parasitter i
Skær dit brød ud i terninger og kom dem påpanden - nu skal du riste brødet gyldent. Sæt en pande på medium blus og smelt smør og olie (rigeligt, da brødet suger en del)