Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Den er lækker fugtig og har god kontrast med de sprøde mandler. Sigt bagepulver og mel i dejen, og rør revet marcipan i lidt af gangen så det bliver jævnt fordelt i hele dejen
Du kan købe mange forskellige lækre små slik æg i butikkerne og det behøver ikke at være disse lakridsæg, der er også mange medchokoladeogmarcipan som er rigtig søde oven på disse cupcakes
Havregrynskugler medmarcipan. Når cupcakes er kølet helt af, dekoreres de med frosting, og toppes af med et enkelt stykke vaske ægte After Eight chokolade stykke
på chokoladen. Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme. Ælt marcipanog nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller