Det har været en lang og god sommer i år – vejret har været langt over hvad nogen som helst kunne forvente – og selvom den har stået på specialeskrivning her, har der bestemt været tidtil at køre grillmad, is og kølighvidvinindenbords
hjemmelavet müsli, blåbær & dadler m. hakkede dadler. De kan jo fint anvendes som de er, men min teenager finder dem lidt for grove, og derfor laver jeg gerne en hjemmelavet musli, som jeg også selv er vild med
tørret frugt (jeg brugte rosiner, dadler og papaya). Det her er den lækreste müsli, jeg har lavet, og jeg tror jeg har knækket koden til en super crunchy müsli
Kan der tilføjesdadler, æbler tilblandingen, for at tilføjelidt sødme. Mos bananerne i en skål. Kom müsli, chia frø, hakket mandler og rosineri de moste bananer og bland godt sammen
dadler. Søde og sunde müslibar, der er gode at have med på farten. dadler. Bananen giver dem en rigtig lækker konsistens, sammen med nødderne der gør dem sprøde og knasende
Dadler, figner, valnødder, sukat, tørret frugt. I dag har jeg faktisk været utrolig træt, men det skal selvfølgeligikke ødelægge mit nye bag-i-december-projekt
Kan der tilføjesdadler, æbler tilblandingen, for at tilføjelidt sødme. Mos bananerne i en skål. Kom müsli, chia frø, hakket mandler og rosineri de moste bananer og bland godt sammen
Fjern sten fra dadlerne. "En lille sund snack på farten eller tilforelæsningen". Jeg har fået besked om at lave en form for snack til vores forelæsninger
Blend det til det er helt fint og luftigt, så både dadler og isterninger er ‘forsvundet’ i shaken. Dette er en af de ting, jeg næsten ikke kan få nok af