Jeg er helt pjattet med dahl - selvom det mildest talt ikke ser særligt indbydende ud, men denne linseret med grødet konsistens smager simpelthen SÅ godt og som bonus er den super sund og nem at lave
Når grøden er ved at være kogt færdig, tilsætter du karrypastaen. Det er jo bare sådan, at når man køber linser - så er der mange af dem, og de skal jo bruges
rødelinser. Dahl er en slags krydret grød kogt af linser, løg og tomat. Skær andebrysterne i tykke skiver og server med dahl, et drys hakket koriander og mangochutney
Server dahl med raita og en salat. Skyl linserne godt. 4 dl rødelinser. Kom linserne og vand i gryden og lad det koge cirka 20-25 minutter. 4 dl rødelinser
Jeg har selv forsøgt mig med retter som dahl pakora (frikadeller af rødelinser), bitteragurk bagt med lammefyld og drikken ”shrikhand” med roser og kardemomme (lækker flødedrik som drikkes på sommerdage og til bryllupper), som alle var interessante og vellykkede
I går lavede jeg en indisk linseret til aftensmad - og det smagte bare så godt. Skyl linserne. Kom så grøntsager og linser i og lad dem svitse med i et par minutter