D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Tilsæt de resterende ingredienser (foruden chokoladen) og kør den nu på ismaskinen. Forretten blev dog serveret uden nudler og i mindre portion end her
B. e. k. l. a. g. r. d. t. h. v. i. å. b. ,. m. n. j. s. y. o. f. u. z. H. –. J. p. æ. c. M. I. -. ). D. N. ø. L. V. C. (. 3. 2. 1. /. K. F. P. ‘. ’. 5. S. 4. 0. E. T. A. Ø. G. O. w. +. R
Lækkert med store daim/chokolade stykker i. Jeg lavede, med hjælp fra mor, jo selv is til i lørdags. Selvom det er en dyr omgang, så smager det bare helt fantastisk
Daim. En favorit is herhjemme. Rør alt sammen undtagen Daim og. Hvisisen laves til gæster bruger. Tag ca ¼ fra og kom så Daim og chokolade i – kom det i Jelloringen,
Æggehviderne piskes stive til man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggemassen falder ud. Daimene hakkes i mindrestykker, som tilsidst vendes i ismassen