Kom pastaen på panden sammen med broccolien, og smag til med salt og peber. 1) Del broccolien i mundrette buketter, og damp dem i kogende saltet vand i 1-2 minutter. 400 g broccoli
Damp eller kog broccolien i en lille gryde. Skær broccolien ud i små hoveder. 1/4 broccolihovede. Kom kyllingekød, mælk og posens indhold i en skål og mix til det er blandet godt og grundigt sammen, og der ikke længere er pulverlommer
Dampbroccolien kort, og drys med lidt salt. Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Damp et par asparges eller andet grønt og du har det perfekte tilbehørssæt til dit kød. BlomkålssalatGudeskøn broccolisalatBroccolisalat med cremet selleripureColeslawFennikelsalat med blåbær og pæreFennikelsalat med vanilie og lakrids
Skær imens broccolien i mindre stykker og damp dem i et par minutter inden servering. Tilføj da bacon og derefter de resterende grøntsager (ikke broccoli) og skarpt efterfulgt af kødet samt cocktailpølserne