IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing. 2 spsk olivenolie 1 spsk æblecider eddikeSalt og peberBland broccoliblomster- og tern (fra stilken) med løg, artiskokker, edemame bønner og kidneybeans
Jeg serverede dem med sprød spinatsalat, dampede asparges og nye kartofler. Seneste skud på stammen er disse frikadeller, som er lavet med halvt kød og halvt bønner
de her pasta lavet af 100% soyabønner, som du sikker har stødt på før. De fåes i flere varianter, alle varianter er rig på protein og lavet af 100% soya bønner
200-250g bløde kikærter (svarer til en dåse – Bonduelle’s dampede kikærter er rigtig gode til dette). Snup en Sky Bite 200-250g bløde kikærter (svarer til en dåse – Bonduelle’s dampede kikærter er rigtig gode til dette)
600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner. kulør Tilbehør 1 kg kartofler - koges 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner ribsgelé
Vi fik som nævnt også en hakkebøf stegt med masser af hvidløgspeber og frisk rosmarin, men også dampede brede grønne bønner med et par spiseskefulde vinaigrette
Fordel salat på et stort fad hvis salaten skal serveres som tilbehør, sammen med rødløg i skiver, dampedebønner, halve kartofler, asparges, brød i tern, baconstykker og oliven
DampedeBønner. 100g bønner. Damp bønnerne heri i 3-4 min. 100g bønner. Mums mums og atter mums. Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter
Ud over kartofler og persillesovs plejer jeg at servere dampede grøntsager til, som f. slikærter, bønner, blomkål, broccoli eller – som på billedet – gulerødder