Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampetasparges går man hellere ikke forkert i byen
Fordel dampet spinat på bunden efterfulgt af laks og asparges og hæld derefter æggemassen over. laks, spinat og asparges og derudover har jeg rørt masser af frisk dild og citron i æggemassen, og hele familien var ret begejstrede
I morgen skal vi nemlig have risotto med svampe og asparges, en klassiker herhjemme. Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte medlaks
En sprød og fedtfattig, grov bund med masser af dampet spinat, frisk laks, asparges og hytteost-top. (LINK) Da jeg kiggede listen igennem og fandt jeres favoritter, blev jeg mindet om, at jeg snart må lave denne spinat-æggewrap fyldt med røget laks, pesto og avocado igen
Dertil blev der serveret en "laksemousse" med små brød til og dampetasparges vendt med gravad laks. Laksemoussen og aspargesene har min søster lavet, og de smagte perfekt, serveret med en lækker dilddressing
Jeg serverede pestoen tilstegt laks, couscous og dampet spidskål og grønne asparges. Nogle af ramsløgene røg i en grøn salat sammen med lidt mynte og basilikum overhældt med en olie/eddike dressing
Dampetlaksmed rejer og asparges, salat og dilddressing. Stenbiderrogn medasparges og rygeostecreme. Betjeningen er ypperlig, hver eneste af de tjenende engle, optrådte med et smil på læben, en rar bemærkning og alle var de optaget af, at gøre deres bedste for hver enkel gæst
Til hovedret fik vi dampetlaks og grøn salat, med hjemmerørt dilddressing. Det smager simpelthen pragtfuldt og finder du grønne eller hvide asparges næste garn du handler, så køb endelig nogen med hjem og brug dem til suppe