Dampning af fisk opskrifter

Dampede Hvide Asparges med Estragoncreme

Dampede Hvide Asparges med Estragoncreme

Skræl asparges og knæk enderne af. fisk eller fjerkræ. fisk eller kylling. Forsommeren er lige med asparges i mit hjem, og i år er jeg kommet godt i gang med også at bruge de hvide asparges
Tilberedningsmetoder #6: Dampning

Tilberedningsmetoder #6: Dampning

Dampning er en tilberedningsmetode, som er god til især bagning af brød, fisk og kød. Fra mit arbejde i storkøkken kan jeg især anbefale at bage brød, tilberede fisk og æg med damp eller kombifunktion i ovn, samt til genopvarmning eller varmholdning af lune retter, så de ikke mister væske og bliver tørre
Laksetærte med spinat

Laksetærte med spinat

I aften har vi fået tærte, da det kræver en minimal indsats, specielt fordi jeg i dag sprang over hvor gærdet er lavest
Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Tilberedning af laks. Ovnbagt laks – Laks er en skøn fisk. Fold et stort ”fad” af to store stykker stanniol – de skal være større end laksens længde og bredde
Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Netop her er min personlige preference at jeg bruger lidt mere salt end andre vil gøre, da jeg syntes det giver en ret god effekt ved dampningenaf torsken senere i processen
Lynlækker torsk med porre og tomat

Lynlækker torsk med porre og tomat

Faktisk havde en veninde haft held med at servere den for sin kæreste der ikke er glad for fisk – og han kunne lide det
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Men har du masser af tid, så lav bare din egen butterdej. Selv fisks mørbrad, hvis man kan kalde fiskens loins (rygstykker) for mørbrad
Lun linsesalat med feta, ristet rødbede og gulerod

Lun linsesalat med feta, ristet rødbede og gulerod

Linser kan bruges i et utal af opskrifter - både varme og kolde. Denne opskrift gør sig rigtig godt som en sund frokostret, men kan også sagtens bruges som tilbehør til kød eller fisk
Fantastisk Fishpie

Fantastisk Fishpie

Det er en rigtig god, anderledes og sund måde at få fisk på sammen med en masse lækre grønsager som spinat og gulerødder, æg og så toppet med et låg af kartoffelmos, som bliver en anelse sprødt (man kan også drysse med revet ost, hvis man er til det ) - en lækker form for comfort food
Salsa

Salsa

Der er ansjoser i, men den smager bestemt ikke affisk. Den latinamerikanske dans er opkaldt efter det spanske ord salsa, fordi det er en dans, der er rodet samme af flere ingredienser (stilarter inden for dans)
Thai Fiskefrikadeller

Thai Fiskefrikadeller

lyssejfilet, torskefilet, sejfilet eller lignende fisk. fiske sauce (nam pla). fiskesauce (nam pla). 12 kaffir limeblade. 1Revet skal fra en lime og saften. 1Saften fra en lime. 11 – 2 birdseye chilies skåret i tynde skiverKom fisken i en foodprocessor sammen med fiske saucen, karrypastaen, limeblade, skal og saft fra en lime, korianderblade, ingefær, æg, rørsukker og salt. 1Tag farsen op af foodprocessoren og bland de små bønnestykker i farsen
Blomkålspure

Blomkålspure

Blomkålspure er lidt af det hele. Eller du kan bruge det som en slags dyppelse – en bund til at lægge stegt fisk eller kød på