Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Danskbøf med løg. bøfferne med en anelse olie på begge sider. Lækker tun der smelter på tungen med frisk syrlig kaperssovs… giver en smagsoplevelse udover alle grænser
Plukker du selv svampe, er det nu du skal i de danske skove og høste kantareller,. Blandet farsbrød pågrill Denne ret er lavet i grillen, men kan sagtens laves i ovnen i stedet, hvis det ikke lige er grill-vejr
Opvarm grillpande til høj varme, og grillbøffen indtil den har fået farve på den ene side (ca. Bøf. Skær burgerbollerne over, og grill dem på ydersiden
Dansk madblog med hjemmelavet is og lækre madopskrifter.