De sidste dage har jeg forberedt desserten, som bl. Som tilbehør lavede jeg denne gang en helt simpel og letsalat bestående af et par håndfulde blandede salater, bl
Dette var helt fint med mig, specielt da det jo virkelig er højsæson for de lækre danske jordbær. Smør smuldres i melet, hvorefter sukker og æg tilsættes og dejen æltes sammen
Koldskål er nærmest lige så dansk som Dannebrog, Sankt Hansbål, snobrød og rødgrød med fløde. Tilsæt kammerjunkere, som jo bare er småkager, og du har en sukkerbombe af en dessert
bestående af hyldeblomstsaft, hvidvin, danskvand og danske jordbær. Dessert. Vi havde fået vasket alle havemøbler af og fået dem stillet op i haven, så alt var klart
Jeg serverede isen med danske jordbær, som formentlig er dyrket i drivhus, men der var uden tvivl mere smag i disse end i hvilken som helst af de udenlandske
Den er lavet på en bund af savoiardi (på godt dansk. Til den færdige tiramisu kan du servere vin santo, som er en italiensk dessertvin – en specialitet der hører til blandt Italiens mest værdsatte vine
I får her opskriften oversat og omsat til dansk med lidt ændringer. Det er nu ikke Madklub dette indlæg skal handle om, men derimod en dessert jeg engang lavede til Madklub
Er du faldet for det tyrkiske køkken, har du været på ferie i Tyrkiet og savner det allerede, eller har du bare lyst til at prøve nogle andre kødgryder end de danske, så tjek vore samling af opskrifter på nogle af vores tyrkiske specialiteter og delikatesser herunder
Der skal i hvertfald snart laves en ny portion, nu hvor de lækre danske æbler endelig er her. Dermed kan Oskar få en klat frugtgrød på sin havregrød, på lidt yougurt når han kommer hjem fra vuggestuen eller til en letdessert med lidt flødeskum og nødder
I indledningen præsenterer hun centrale ingredienser som blandt andet granatæblesirup, peberpuré og yoghurt, mens alle ingredienser og opskrifter i bogen skrives på både dansk og tyrkisk
Men dette er min ultimative guide til ko- og kalve-venlig madlavning, med information om produkter eller gør-det-selv (Do It Yourself = DIY) vedledninger, uddybende forklaringer, og ikke mindst en masse links til både mine egne opskrifter, og opskrifter fra andre danske veganerblogs (og en enkelt norsk, fordi den er fantastisk