) Ikke danske selvfølgelig, meeeen de var nu gode alligevel. Jeg synes de formår at holde sig på deres egen "hjemmebane", idet de har lavet sussi-stykkerne ud fra, hvad de bedst selv kan lide, og hvad de i forvejen er vant til at lave i deres tapas
At afvige lidt fra de danske traditioner var et helt sikkert hit hos mig her til aften i hvert fald. Nu står den ikke længere på tapas og paella, men på kartofler, salat, bønner og ærter
Så er det igen sommer (efter danske forhold), og hvis man ikke lige kaster en ko på grillen, så står det på kolde retter, salater, antipasti, tapas osv…
Men det har vi ikke rigtig et dansk ord for. Jeg brugte retten til en af mine sammenskuds-tapasaftener, hvor vi i bund og grund serverer hvad som helst under hatten "tapas"
Min kæreste lavede blomkålsfrikadeller, som i og for sig blev ret lækre i konsistensen, men blomkålen var desværre lidt for bitter, så det prøver vi lige igen, når de danske blomkål er at finde på hylderne
Med hjem fra Food Festival købte jeg et øko-græskar, bolche-beder, lilla gulerødder, en pose øko-tomater med en masse forskellige slags i, to unika oste – en havgus og en gammel knas, gode danske æbler og et lilla blomkålshoved
Det er ikke dansk hummus - eller bønnemos, som det oftest er. Ellers er det som altid et hit til falafel, gulerodsstænger eller meze (mellemøstlig tapas)