Danske boller opskrift opskrifter

Boller i karry

Boller i karry

Boller i karry er vel en ret som vi danskere vel egentlig ville kalde en god, gammeldags, dansk middagsret
Boller i karry – med kylling

Boller i karry – med kylling

Min danske moster har nemlig lavet det til hende, siden hun var lille. ‘Boller i karry’ sagde hun helt uden at tøve
Boller i grøn karry – Thai

Boller i grøn karry – Thai

OpskriftBoller i grøn karry – Thai. Næste gang vil jeg prøve lave en mere klassisk dansk, boller i karry, som jeg fik den da jeg var barn
Boller i karry med et twist

Boller i karry med et twist

denne danske klassiker vi alle kender fra barndommen, smager stadig godt men synes nogle gange den bliver lidt kedelig så besluttede mig for at lave en version med et lille pift af noget mere smag og moderne touch
Boller i Karry

Boller i Karry

Boller i Karry er en ægte klassiker fra det danske køkken, som enhver hjemmekok bør have i sit repetoire
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Synes at dette madblad - i modsætning til de fleste andre danske madblade - indeholder rigtig mange simple opskrifter
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den er lavet af danske Eva Ravnbøl og nu er det ikke fordi jeg har verdens største erfaring med italienske kogebøger, men denne her er uden tvivl den bedste jeg er stødt på
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg bliver større og større fan af de mere gammeldags danske retter. Boller i karry smager bare rigtig godt og kan laves i mange versioner
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Af alle de gamle danske retter er frikadeller min livret. Denne opskrift er rimelig simpel og det vigtigste er at man bruger penge på godt kød til farsen
Falafler på dansk

Falafler på dansk

Kikærter, som er en stor del af falafler, indeholder en del protein og gode fibre og så har de mange anvendelsesmuligheder
Low-carb proteinbrød med sweet potatoes

Low-carb proteinbrød med sweet potatoes

Det giver ikke umiddelbart mening at sammenligne næringsfordelingen i den klassiske danske kartoffel med fordelingen i den søde kartoffel, da sidstnævnte slet ikke er en kartoffel
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Men jeg vil nu holde mig til den mere nutidige udgave – hvornår den så end er kommet ind i det danske køkken
Frikadeller

Frikadeller

Der er efter min mening den Danske nationalret Nr. Grundfarsen er egentlig den samme som til kødbollerne til fx boller i karry, dog uden spidskommen
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

Det her er en opskrift, jeg har arbejdet på over lang tid efterhånden - med et ganske bestemt mål for øje