Opskriften på red velvet kagerne fandt jeg her, og konverterede den til danske mål. Jeg kastede mig nemlig ud i sydstatsklassikeren over dem alle - red velvet cupcakes
I dag har vi prøvet lidt nye opskrifter på cupcakes. En af Sørens favorit kager er jordbærtærter og en af mine egne er gammeldags æblekage, så vi besluttede, at se om vi ikke kunne lave noget tilsvarende som cupcakes
) Ikke danske selvfølgelig, meeeen de var nu gode alligevel. - som er et nyt koncept fra FANDANKOVi var nemlig så heldige at have fornøjelsen af et mindre "samarbejde" med Carsten og hans fantastiske team fra FANDANKO, da vi sidste år (ja det hedder det jo, selvom det jo kun er et par måneder siden) lånte FANDANKOs køkken, så vi kunne få lavet vores mange mange cupcakes til det succesfulde Lyserød Lørdag
Jeg ville da heller ikke sætte tænderne i bananer, hvis man kan få lækre og søde danske jordbær - men så havde jeg da en undskyldning for at gå i køkkenet
Sol, sommer og drinks – her er den perfekte fredags cocktail til det vejr vi har lige nu. En frisk hindbær mojito – perfekt til det skønne sommervejr der endeligt er kommet
på lækre danske rødløg, danske gulerødder, grønne bønner, kartofler og champignon. Når nu de danske grøntsager er helt nye og lækre er det næsten også synd og skam, at overdøve deres lækre smag
En dag der vinder mere og mere indpas her i det danske. Derudover havde jeg lavet cupcakes, og valgt den meget nemme løsning, chokoladekage blanding fra Amo, pyntet med henholdvis glasur og frosting
Danske kager er hun blevet glad for, men hun kunne ikke lige forestille sig udformningen – runde småkager af mørdej, med valnøddestore kugler af kransekagemasse, foldet til Napoleons hat og dyppet i chokolade