Danske mad efterår opskrifter

Flyveklar

Sådan havde en kæmpe flok danskere det fredag aften i Frankfurt. Fru Madsens nørklerier. og tænker slet ikke på efterårets sysler
Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vi stadig har masser af nye kartofler i vores højbede så er det tilbehøret idag sammen med nye danske gulerødder og blomkål
NU BLOMSTERTIDEN KOMMER

NU BLOMSTERTIDEN KOMMER

mens de danske tomater stadig er i sæson og med smagen af de sidste. serveret da Mad med Medfølelses deltog i Aarhus Festuge i går
Æblesnaps med vanilje

Æblesnaps med vanilje

Har dog læst, at danske æbler ikke overfladebehandles, så kan du få danske, burde det ikke være et problem
5 tips: spot den bedste olivenolie i butikken

5 tips: spot den bedste olivenolie i butikken

Vi køber næsten aldrig olivenolie i de danske supermarkeder. Det er meget anderledes at dufte og smage på olien rent, og opleve alle nuancer, i forhold til at smage den med brød eller mad, som man typisk gør
Skønne farver i en kold tid

Skønne farver i en kold tid

mens de danske tomater stadig er i sæson og med smagen af de sidste. serveret da Mad med Medfølelses deltog i Aarhus Festuge i går
Flere sten

Flere sten

Danske Indretningsblogs - Danish Interior Blogs. Fru Madsens nørklerier. og tænker slet ikke på efterårets sysler

Pyntelige løsninger

Sådan havde en kæmpe flok danskere det fredag aften i Frankfurt. Fru Madsens nørklerier. og tænker slet ikke på efterårets sysler

Forvandling

Danske Indretningsblogs - Danish Interior Blogs. Fru Madsens nørklerier. og tænker slet ikke på efterårets sysler

Spørgerunde #1: Hvorfor Kina?

Før jeg endte på CBS søgte jeg faktisk ind som shipping trainee hos diverse danske rederier og når de spurgte mig om min motivation var Kina en stor faktor – jeg ville gerne udstationeres, ud og opleve landet så langt væk hvor de var “gule”, snakkede sjovt og spiste noget anderledes mad
Tilbered i dag - spis når du skal bruge dem

Tilbered i dag - spis når du skal bruge dem

Opskrifterne tager udgangspunkt i sæsonens tyske og danske råvarer, højtider og tidens emner og ånd. Aviser Blommer Coco Discovery Efterår FlensborgAvis God Hamborg Instagram Jacob KristeligDagblad Lecker Mirabeller Madpakker Nødder OS Prag Quisser Regi Skolestart Skoleforeningen Tabeller Udeliv Verber Weekend Yoghurt Æbler Øl og Årstider
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Alle taler om fremtiden, og hvordan vi kan forbygge madspild og overforbrug. Vi glædede os til efteråret hvor vi fik hjemmelavet lun leverpostej, med rødbeder og asier fra haven

Op på hesten igen – kursen er sat mod fjerne kyster!

Mit sidste blogindlæg, som blev skrevet efter et hårdt efterår med ‘Vild med dans’, bar lidt præg af en træthed og nogle vil måske mene en smule ynkeligt, så derfor er det også på sin plads, at der skulle skrives et nyt (positivt) indlæg

September måned

September måned er blandt andet tid for høst af de første danske æbler og så har vi et hemmeligt sted i Helsingør, hvor det lige nu boomer med skønne store brombær, som vi har planer om at plukke en masse af

År 2016 – tak for et fantastisk godt år!

I sommers lavede vi verdens bedste jordbærtærte med søde danske jordbær, marcipan og mørk chokolade. I morgen er det nytårsaften, og vi skal som i de forgangne år fejre nytåret med gode venner, god mad, champagne og masser af konfetti