Danske råvarer april opskrifter

Sanketur på Amager Fælled med Carrotstick og Klara fra Vilde Råvarer

april, og bliv klogere på alle de lækre madvarer der vokser vildt i den danske natur. april. Klara er uddannet biolog fra Københavns Universitet, og har desuden sit eget kursus på Hotel-og restaurantskolen i Valby, hvor hun underviser i indsamling af vilde råvarer

Økologisk hverdag – hvordan?

Men før et produkt kan blive certificeret til det danske økologimærke SKAL det være godkendt til EU forordningens økologimærke
Alt du skal vide om tomater

Alt du skal vide om tomater

dk, denstoredanske. Normalt siges det, at man skal vælge lokale råvarer, men for f. Tomater er i sæson fra april til november, men importeres året rundt
Kunsten at forelske sig i et land gennem mad

Kunsten at forelske sig i et land gennem mad

Man har kunne følge hele rejsen på hendes Instagram-profil, hvor hun hver eneste dag har delt sin kunst og de maderfaringer, hun har gjort sig i den danske kultur

Danske råvarer April

Fisk. Aborre, havtaske, lakserogn, makrel, multe, rødspætte, rødtunge, skrubbe, torsk, torskerognFrugt