Istedet for anekdoter om vores udskejelser i det italienske, kommer bloggen til at indeholde flere tips til, hvordan du kan lave god italiensk mad med de råvarer, vi kan få i Danmark
at nedbryde danskernes tangforskrækkelse. Vi skal have udbredt kendskabet til de positive smags- og sundhedsmæssige egenskaber, tangen har, siger Heine Max Olesen, som selv brænder for sund kost og gode råvarer
En kvinde som brugte noget af sin tid i køkkenet, på at skabe mirakler, af råvarer fra haven. Hvis vi skal have en is, så henter vi dem, eller traver en tur som familie, og spiser en is i sæsonen i lokalområdet, hvor alle de skønne isboder popper op i maj, og er åbne helt frem til september
Det trælse må vi gøre så meget ved, som vi nu kan, så vi med Grundtvigs ord – Grundtvig, som jeg opfatter som noget af det mest danske overhovedet – kan få lov at leve ‘et jævnt og muntert, virksomt liv på jord’
Vi har lovet at hjælp Søris med at blive promoveret til flere af de små danske hjem, så mange flere mennesker får øjnene op for de dejlige råvarer og produkter som Søris hver dag bringer ud i størstedelen af Coops butikker
Men også med mere udfordrende retter for den danske tunge som fx sylte af grisehoved, kallun à la lyonnaise, fårefødder med kalvebrisler og svampe samt råmarinerede kammuslinger med birkes
Fx bestiller han gerne en gang smørrebrød til, når han kommer tilbage til sit hotel om aftenen som en natmad, når han er rundt i det danske land til shows og lignende