bestående af hyldeblomstsaft, hvidvin, danskvand og danske jordbær. grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
Opskrift på fødselsdags- eller teboller – ca. 4 dl danskvand. 4 dl danskvand. Jeg synes som regel, jeg har god succes med smagen i mine boller, men indrømmer gerne, at de sjældent er hverken pæne eller ens at se på, og det kan jeg da godt irriteres lidt over
Opskriften I får her er koncentreret rabarbersaft. 3, og man kan helt selv bestemme, om man vil blande saften med vand, danskvand, iskold hvidvin eller måske endda champagne
Jeg kan også forestille mig at et skvæt danskvand ville være super godt og give yderligere friskhed, så det var ligeledes noget jeg havde tilføjet, hvis jeg havde haft det herhjemme
Hele ugen her på bloggen har stået på madopskrifter og jeg må indrømme, at tiden har været knap. Selvom bloggen indeholder mange opskrifter og mange forbinder bloggen og mig med mad, så håber jeg inderligt, at det også gennemsyrer, at det i sidste ende ikke handler om maden, men om at se muligheder
Solbærsaft med danskvand er så godt og vi drikker litervis når det er varmt ♥ 1 kg solbær. De første solbær er for længst blevet plukket og en stor del er blevet brugt til dejlig saft
Jeg skrev “sundhedsoptimeret frikadelleburger” på listen over opskrifter jeg vil udvikle… Og så udspillede den yderst uheldige frikadelle-sag sig i Randers kort tid efter