Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
madpakken. Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Men det er ikke detbedste – de er simpelthen så nemme og hurtige at lave. De mætter meget, kan fryses ned, skal ikke hæve, er perfekte til madpakken, kan spises uden pålæg og holder sig friske og svampede længe, hvis de opbevares på køl
Lav dem selv – Det er meget nemt og dine hjemmelavede Wraps indeholder ikke en masse E-numre, dvs. konservering, surhedsregulerende midler og fortyknings stoffer
Du kan finde flere opskrifter på bagværk her og finde inspiration til madpakken her. Alle ugens hverdage står den gerne på to sandwichboller uanset, om de kommer med i tasken, eller jeg spiser herhjemme
Bollerne kan nemlig både bruges til morgenmaden, madpakken og som brød til aftensmaden. De her broccoliboller er så sunde, at du nok bliver lidt overrasket over hvor godt de smager
Det her er indtil videredebedsteboller, jeg har bagt. Jeg kan anbefale, at spise bollerne friskbagte med et godt lag smør eller til madpakken med lækkert fyld som fx laks og spinat