Jeg elsker fastelavnsboller – og min favorit, er den helt gamledags slags lavet på en bløddej. Efter en tur på kælkebakken, var detdejligt at komme hjem til en nybagt fastelavnsbolle og en varm kop kaffe
Det er forøvrigt første gange jeg prøver at lave min egen vaniljecreme og jeg er så tilfreds med resultatet at jeg nu har bestemt mig for aldrig mere at købe en færdig
Lad fastelavnsbollerne køle lidt af på en rist og læg fem chokoladeknapper ovenpå – når de er smeltet lidt kan chokoladen køres ud med en teske og derefter pyntes
Det er første gang jeg bevæger mig ud i fastelavnsboller, men hold nu op hvor er de bare lækre. Weekenden står på fastelavn og i den andledning skal vi da lige afprøve en lidt sundere opskrift på fastelavnsboller
Sidste år lagde jeg denne opskrift på fastelavnsboller ind her på bloggen. I år vil jeg dele en anden, og mindst lige så lækker opskrift, hvor bollerne er hævet med bagepulver i stedet for gær
På søndag er det fastelavn, og for mig er dén dag lig med fastelavnsboller. Detder med at slå katten af tønden, klæde sig ud og vifte med fastelavnsris, det er jeg nok blevet lidt for gammel til
Lørdag eftermiddag blev blandt andet brugt på at bage disse lækre fastelavnsboller med marcipanremonce og mørk chokolade, mens Esther tog sig en middagslur i barnevognen
Indlægget Gammeldags fastelavnsboller (sukkerfri) blev vist første gang den Foodbaby. Disse sukkerfri fastelavnsboller med vanillecreme eller remonce, er lavet ud fra den oprigtige traditionelle opskrift
Mums, har lavet fastelavnsboller i dag og hold op hvor blev degode. Opskriften er af Claus Meyer og selvom den lige umiddelbart så lidt besværlig ud, så var den faktisk ret nem
Men heldigvis kom der nogle ret lækre boller ud af det, min far synes de smager helt fantastiske, han ville ikke opdage at disse fastelavnsboller var fri for både, gluten, mejeri produkter, æg og sukker, så jeg må have ramt rimelig plet