Jeg brugte samme opskrift som til mine squashboller, og lavede dem egentlig bare om tilpizzasnegle, jeg vil dog gerne indrømme, og advare, at hold da magle det var svært at styre dejen
Derudover er de nemme at lave, ogdejen er til at arbejde med. De smager rigtig dejligt, og man kan være fælles om at lave pandekagerne og lukke dem om fyldet
Brug da den Røde Tangpesto som "Ketcup", så du stadig ruller dejen ud, smører den med pesto, og herfra triller dem til små pølsehorn - gerne med en nøglehulsmærket pølse (eks
Selvom jeg har valgt nogle få film ud at kommentere på her, har vi naturligvis set lidt flere, og heldigvis er der ogsånogledejligt finurlige film imellem igen i år, der får en til at tænke og tolke
Dej. mini-pølsehorn. 100 g gær2 tsk sukker4 dl kogt vand8 dl. på maskine - lad dejen i 20 - 30 min. Fyld til 100 stk pizzasnegle. 600 g grøn pikantDejen udrulles - af to gang . -) det er jo ikke nogen lille portion Smør først pikantost, herefter tomatsauce ogtil sidst skinkestrimlerneSkær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min-penseles med æg og bages ved 225 C. 40 wienerpølser skåret i tre stykkerDejen udrulles - af to - tre gang Skær trekanter på ca. -) ) rul pølsen i som til en giffel sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min - pensel med ægBages ved 225 C
Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pizzasnegle, hvidløgssnegle, franskbrød og pølsebrød
Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, franskbrød og pølsebrød
Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød. De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet
Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, pizzasnegleog pølsebrød
Dejen er nem at arbejde med, og derfor god til opskrifter hvor dejen skal rulles ud. Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, pizzasnegle, franskbrød og pølsebrød
…ogdejlig chokolade med kager til. Det var virkelig dejligt at kunne gufle løs af alt det friske og sprøde, sammen med de fedtfattige men super lækre dips