Tag gryden fra varmen og tilsæt al melet på én gang. -) Jeg har fyldt dem med hvid chokoladecreme. Rør massen rundt med en stor træske indtil den bliver jævn
Du kan faktisk benytte denchokoladecreme, som der er opskrift på her på siden til banankagen også. Lider du af en eller anden form for allergi, så ved du sikkert allerede, hvilke produkter du kan erstatte det produkt med, som du er allergisk overfor
Bedstefars skæg er ikke en ret vi spiser ofte, men nogle gange, når man får de der vilde sukker cravings – ja så er bedstefars skæg nu alligevel den bedst kur
Det kan jeg godt forstå, for det er en af verdenshistoriensbedste opfindelser. Det er nu bare lige den tand bedre, når man har lavet det selv – fra bunden
Jeg ved ikke, om det er de friske blåbær, der gør det, men min lillebror er nu også stødt til gruppen af prøvesmagere, og han synes at denne kage “måske er denbedste han nogenside har smagt”
I sommers lavede vi verdensbedste jordbærtærte med søde danske jordbær, marcipan og mørk chokolade. Vi har arbejdet længe med at kode og designe siden, så den bliver præcis, som vi gerne vil have det
Den passer til ca. (Jeg tvivler, men jeg har gjort mit bedste…haha). Hæld chokoladecremen heri. Men jeg fik da at vide, at kagen skulle være frisk, og at den skal fungere til champagne, så her er mit bud
Pisk blåbærblandingen og chokoladecremen sammen, til den bliver fed og cremet. Den er pyntet af med en marengs og spiselige blomster, – her har jeg brugt friske syrener
Hak valnødderne og chokoladen og rør det i dejen med røreske. Chokoladecremen. Pisk den stadig i middel hastighed til det har en dejlig cremet konsistens