Så det “går ud over” maden herhjemme. GA_googleAddAttr("Tag", "hummus"). Server hummussen med friske sprøde grøntsagsstænger og/eller chips lavet af en fuldkornstortilla, som du har skåret ud i nachostrekanter og givet 15 minutter i ovnen ved 200 grader
På min tur til Israel i vinterferien blev jeg mindet om glæden ved god, autentisk hummus, da jeg besøgte det berygtede hummus-sted Abu Shukri i Jerusalem
For bedste resultat fryses kuglerne inden de friteres. lidt vand, så den får den rigtige konsistens. Kan du lide den tyk og formbar, holder du igen med væden
Mine bedste tips til sunde, nemme og lækre snacks. Grøntsager i stave med dip af skyr eller hummus. Uanset hvilket scenarie der passer bedst på dig, så er jeg næsten stensikker på, at du kender det med at være sulten for sjov… Den der stille og snigende sult som egentlig ikke har noget med sult at gøre, men som gør det umuligt at fokusere på noget andet (fx
De puffer op på den helt rigtige måde (hvis de er rullet flade nok) til at få de karakteristiske bobler fra tyrkisk fladbrød og har samtidig den samme flade og sprøde overflade som ved indiske fladbrød
Jeg lavede for et par måneder siden en opskrift på falafelruller som skulle bages i ovnen. Falafler er nok en af de ting (udover hummus), som mange forbinder med vegansk mad – når de altså ikke tror at man lever af græs
Derfor har jeg samlet denne guide. Det almindelige bræt bestod af æg, pølser og bacon, avocado, ristede mandler, hummus, ost, lækker skinke, frugt, lækkert brød (især rugbrødet var jeg vild med) og en skyr med bær, frugt og granola
Så er den gal, for så bliver man både. frugt det bedste. hummus, chutney og tørret frugtpålæg. Den. Hvis man gerne vil holde den slanke linje, er det en god ide
Se opskriften på den lækreste hummus HER. Forleden dag lovede jeg, at der i denne uge, vil komme nogle forslag til, hvad man kan bruge som dips til de lækre Pesto-brød
Den kan både bruges til kød og fisk eller bare sammen med noget brød og en god hummus. Den er perfekt til de dage, hvor der skal grønt på bordet, men hvor det godt må gå lidt hurtigt
Jeg har de seneste uger lagt en masse lækre dips/dyppelse ud, så det var vist på tide, at der også kom en opskrift på brødstænger på banen – Og her er den