Knæk den nederste træede ende af asparges og skær dem isnitter. Læg koteletternei et fad. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
Jeg rørte ofte undervejs, for at sikre at det ikke brændte på, og imin kære italienske kogebog står der desuden også at slutresultatet får denbedstekonsistens ved hyppigomrøring
Dette indlæg blev udgivetiGris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget denbedste måde at stege en svinekotelet, kotelet, nordisk mad, Opskrifter, rodfrugter
Koteletter/svinemørbradifad er som skrevet en tung ret, derfor foretrækker jeg også en lidt lettere, men fyldigvin, som dog ikke må forsvinde med denkraftige ret
Når smørret er smeltet lægges koteletterne på panden. Jeg kan nok bedst lide dem stegt på panden. Jeg kan egentlig ret godt lidekoteletter, men ikke dem, som liggeri et fad og kæmper for deres livi alt for meget tyk flødesovs